Digitalo

Flexibel problemlösning inom automation

Högklassig produktutveckling, reläsimulatorer och expertresurser – allt detta erbjuder vårt erfarna team av automationspecialister.

Automationsresurser och produktutveckling

Söker du erfarna och flexibla automationsexperter till ditt team? Eller behöver du hjälp med effektiv produktutveckling? Låt oss hjälpa dig.

Simulatorer för demonstrationer och testning

Våra högklassiga simulatorer är ypperliga skolnings-, försäljnings- och testverktyg för IED-applikationer. Vi designar och tillverkar alla våra produkter i Vasa.

Produkter

Mjukvarusimulatorn MIO

Vår mjukvarusimulator MIO kan kopplas till olika typer av IED:er (intelligent electronic device) såsom reläskydd, för att simulera olika elnätsfenomen och sända ut analoga och digitala signaler till reläer.

Hårdvarusimulatorn Handheld DTS10

Handheld DTS10 är en lättanvänd hårdvarusimulator som simulerar elnätsfenomen i reläskydd genom sensorteknologi.

Utrustning för produkttestning

Också icke-experter kan effektivt testa produkter och produktlinjer med vår lätthanterliga automationsutrustning för produkttestning.

Demo Box

Vårt Demo Box-koncept kombinerar våra kunders produkter med en processimulator till en perfekt portabel demonstrationsmodell.

Automationsresurser och produktutveckling

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Klicka här
Jobba hos oss

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Klicka här
Previous slide
Next slide

Mer än 30 år av automationsexpertis och passionerad problemlösning

Vi är ett automationsföretag med en passion för problemlösning. Våra tjänster och våra produkter är av högsta kvalitet och all vår tillverkning sker i våra egna utrymmen i Vasa. Vare sig du söker en färdig produkt eller produktdesign kan du lita på att våra experter erbjuder sig en skräddarsydd lösning som möter dina behov.