Digitalo

Joustavaa ongelmanratkaisua automaatioon

Korkealaatuista tuotekehitystä, relesimulaattoreita ja asiantuntijaresursseja – kaikkea tätä tarjoaa kokenut automaatiotiimimme.

Automaatioasiantuntijoita ja tuotekehitystä

Etsitkö tiimiisi kokeneita ja joustavia automaatioasiantuntijoita? Tai ehkä haet apua tehokkaaseen tuotekehitykseen? Anna meidän auttaa.

Simulaattoreita tuoteesittelyyn ja testaukseen

Korkealaatuiset simulaattorimme ovat erinomaisia koulutukseen, myyntiin ja IED-applikaatioiden testaukseen. Me suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme Vaasassa.

Tuotteet

Ohjelmistosimulaattori MIO

Ohjelmistosimulaattori MIO voidaan yhdistää erilaisiin IED-applikaatioihin kuten suojareleisiin simuloimaan erilaisia sähköverkon ilmiöitä ja lähettämään releille analogisia ja digitaalisia signaaleja.

Laitteistosimulaattori Handheld DTS10

Handheld DTS10 on helppokäyttöinen laitteistosimulaattori, joka simuloi sähköverkon ilmiöitä suojareleissä käyttäen sensoriteknologiaa.

Tuotetestauslaitteistot

Tuotteet ja tuotelinjat voidaan tehokkaasti testata käyttäjäystävällisellä automaatiotestauslaitteistollamme – myös ei-asiantuntijoiden toimesta.

Demo Box

Demo Box -konseptimme yhdistää asiakkaan tuotteen prosessisimulaattoriin luoden täydellisen kannettavan tuote-esittelytyökalun.

Automaatioasiantuntijoita ja tuotekehitystä

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Klicka här
Jobba hos oss

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Klicka här
Previous slide
Next slide

Yli 30 vuotta automaatiosaamista ja intohimoista ongelmanratkaisua

Automaatioyrityksenä olemme intohimoisia ongelmanratkaisijoita. Palvelumme ja tuotteemme ovat korkeinta laatua, ja kaiken minkä me valmistamme teemme omissa tiloissamme Vaasassa. Hait sitten valmista tuotetta tai tuotesuunnittelua, voit luottaa siihen, että asiantuntijamme tarjoavat sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa tarpeisiisi.