Palvelut

Asiantuntijaresurssit

Juuri oikeiden asiantuntijoiden palkkaaminen vaativiin automaatiotehtäviin vie aikaa ja voi jopa olla riskialtista, jos rekrytointi ei onnistu. Laajan asiantuntemuksemme ja kattavan verkostomme ansiosta, yritykset kääntyvät puoleemme etsiessään ulkoisia resursseja. Me rekrytoimme ja palkkaamme asiantuntijat, mutta he tekevät töitä asiakkaillemme osana asiakkaan tiimiä, joko heidän tai meidän toimistollamme – tai sitten etänä.

Ammattilaisemme ovat automaatiojärjestelmien asiantuntijoita. He tekevät työtä esimerkiksi ohjelmistoylläpidon, laadunvarmistuksen tai asiakastuen parissa. Asiantuntijamme ovat luotettavia, vastuullisia ja joustavia, ja heillä on kaikki työhönsä tarvitsemansa sertifioinnit, kuten työturvallisuuskortti, suomalainen Valtti-kortti ja ruotsalainen ID06-kortti. Meiltä he saavat työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työssään asiantuntijamme ovat integroitu osa asiakkaamme työyhteisöä.

Tuotekehitys

Kun asiakkaamme kohtaavat automaatiohaasteita, me voimme ketterästi auttaa joustavilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Laajan automaatio-osaamisemme ansiosta, pääsemme nopeasti ongelman ytimeen – myös epätarkkojen ohjeiden pohjalta. Ratkoessamme ongelmia pyrimme ymmärtämään sekä meidän asiakkaidemme, että heidän asiakkaidensa tarpeita. Lähestymistapamme on käytännönläheinen, ja usein voimme tarjota asiakkaillemme mahdollista ratkaisua jo ensimmäisen tapaamisen aikana.

Tuotekehitysprosessimme on ISO 9001 -sertifioitu ja toimivaksi todettu. Suunnittelussamme yhdistämme avoimuuden ja uteliaisuuden uusia teknologioita kohden meidän kattavaan tietämykseen olemassa olevista applikaatioista. Jatkuva kehittäminen on syvään juurtunut työtapoihimme. Me luomme prototyypit omissa tiloissamme ja tarvittaessa myös valmistamme suunnittelemamme tuotteet.

Yhteistyökumppanina olemme luotettavia ja avoimia. Työmme on luottamuksellista ja yrityssalaisuutesi ovat meillä turvassa. Meidän kanssamme on helppo tehdä töitä ja meidät saat helposti kiinni – soita tai laita meille sähköpostia!

Haluaisitko saada sähköpostiisi uutisia tuotteistamme?

Tilaa uutiskirjeemme tästä:

Ota yhteyttä!

Lund Sten-Ole

TJ, MYYNTI

+358 10 524 6412
sten-ole.lund@digitalo.fi