Tjänster

Expertresurser

Att rekrytera de rätta experterna för utmanande automationsuppgifter tar tid och kan till och med vara riskfyllt ifall rekryteringen går snett. Tack vare vår omfattande expertis och vårt stora kontaktnät tar företag kontakt med oss då de letar efter externa personalresurser. Vi rekryterar och anställer experterna, men de jobbar för våra kunder som en del av deras team, antingen fysiskt på deras kontor, på vårt kontor – eller på distans.

Våra proffs är specialister på automationsutrustning och -system. De arbetar till exempel med systemadministration, kvalitetssäkring eller kundsupport. Experterna är pålitliga, ansvarstagande och flexibla. Dessutom har de alla certifikat som de behöver för sitt arbete, som till exempel arbetssäkerhetskortet, det finländska Valtti-kortet och det svenska ID06-kortet. Vi betalar våra experter en konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal samt bra arbetsförmåner. Våra experter jobbar som en integrerad del av kundens arbetsgemenskap.

Produktutveckling

Då våra kunder stöter på automationsutmaningar vänder de sig till oss för att snabbt hitta flexibla och innovativa lösningar. Tack vare vårt omfattande automationskunnande kan vi snabbt greppa kärnan i ett problem – även om projektspecifikationen ännu är lite luddig. Vårt mål är att förstå både våra kunders och deras kunders behov. Vi närmar oss problem med en praktisk approach och ofta kan vi ge en tänkbar lösning redan vid första kundmötet.

Vår produktutvecklingsprocess är ISO 9001-certifierad och välbeprövad. I våra produktdesigner kombinerar vi vår nyfikenhet och öppenhet för ny teknologi med bred kunskap om befintliga applikationer. Vårt arbetssätt genomsyras av ständig förbättring. Vi skapar och bygger våra prototyper i våra egna utrymmen och vid behov kan vi även tillverka de produkter vi designat.

Som samarbetspartner är vi pålitliga och bra på att kommunicera. Vårt arbete är strikt konfidentiellt och dina företagshemligheter är säkra hos oss. Vi är lätta att få tag på och lätta att jobba med. Det är bara att ringa eller skicka epost åt oss!

Vill du få nyheter och information om våra produkter direkt till din e-post?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev nedan:

Kontakta oss!

Lund Sten-Ole

VD, FÖRSÄLJNING

+358 10 524 6412
sten-ole.lund@digitalo.fi