Om oss

Passionerade problemlösare inom elautomation

Digitalo erbjuder flexibla automationslösningar till sina kunder i form av produktutveckling, reläsimulatorer och expertresurser. Vårt företag är grundat år 1987 i Vasa, Finland, men idag betjänar vi kunder över hela världen.

På Digitalo är vi passionerade problemlösare. Vi lyser upp då en kund kommer till oss med en automationsutmaning att lösa. Våra lösningar är innovativa, skräddarsydda och välprövade. Vårt mervärde kommer från vår vilja att förstå våra kunders unika problem, liksom även våra kunders kunders problem.

I vårt arbete tar vi inga genvägar och vi ger inte upp förrän vi hittat rätt lösning. Våra tjänster och våra produkter är av högsta kvalitet och all vår tillverkning sker i våra egna utrymmen i Vasa. Vare sig du söker en färdig produkt eller en produktdesign kan du lita på att våra experter erbjuder sig en skräddarsydd lösning som möter dina behov.

Vi är kända för vår breda erfarenhet inom automation men också för vår flexibilitet. Det är lätt att kontakta oss och vi är lätta att samarbeta med. Vår interna kommunikation är snabb och våra kunder kan räkna med att vi kommer med idéer i ett tidigt skede. Vi värderar ärlighet, samarbete och öppenhet och vi håller det vi lovat.