Meistä

Sähköautomaation intohimoista ongelmanratkaisua

Digitalo tarjoaa asiakkailleen joustavia automaatioratkaisuja tuotekehityksen, relesimulaattorien ja asiantuntijaresurssien muodossa. Yrityksemme on perustettu Vaasassa vuonna 1987, mutta tänään palvelemme asiakkaita ympäri maailman.

Digitalolla olemme intohimoisia ongelmanratkaisijoita. Katseemme kirkastuu kun asiakas lähestyy meitä automaatiohaasteella. Ratkaisumme ovat innovatiivisiä, räätälöityjä ja perusteellisesti testattuja. Palvelumme lisäarvo tulee halustamme ymmärtää asiakkaamme yksilölliset automaatio-ongelmat – sekä heidän asiakkaansa ongelmat.

Työssämme emme käytä oikoteitä, emmekä tyydy puolivalmiiseen. Palvelumme ja tuotteemme ovat korkeinta laatua ja kaiken minkä valmistamme teemme omissa tiloissamme Vaasassa. Etsitpä sitten valmista tuotetta tai tuotekehitysapua, voit luottaa siihen, että asiantuntijamme tarjoavat tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun.

Meidät tunnetaan kattavasta automaatio-osaamisestamme, mutta myös joustavuudesta. Meidät voi helposti tavoittaa ja kanssamme on helppoa tehdä yhteistyötä. Sisäinen viestintämme on nopeaa ja meiltä saa ideoita heti ensitapaamisesta lähtien. Arvostamme rehellisyytta, yhteistyötä ja avoimuutta ja pidämme aina lupauksemme.