Tuotteet

Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia prosessisimulaattoreita omissa tiloissamme Vaasassa. Perusteellisesti testatut tuotteemme ovat ISO 9001 -sertifioidun tuotekehitysprosessimme sekä kattavan automaatio-osaamisemme lopputulos. Yli 30 vuoden yritysuramme aikana olemme hädin tuskin saaneet yhtäkään tuotepalautusta, joten voimme turvallisin mielin taata simulaattorimme toimivuuden ja käyttövarmuuden pidemmän päälle.

Ohjelmistosimulaattori MIO

Ohjelmistosimulaattori MIO voidaan yhdistää erilaisiin IED-applikaatioihin kuten suojareleisiin simuloimaan erilaisia sähköverkon ilmiöitä ja lähettämään releille analogisia ja digitaalisia signaaleja. Simulaattoria voi hallita ja valvoa mistä laitteesta tahansa jossa on www-selain ja Ethernet-portti, mikä tekee siitä erinomaisen visualisointityökalun etäkoulutuksiin. MIO-ohjelmisto on suuritehoinen ja räätälöitävä, ja sen voi yhdistää jopa neljään IED-applikaatioon samanaikaisesti.

Laitteistosimulaattori Handheld DTS10

Handheld DTS10 on helppokäyttöinen laitteistosimulaattori, joka simuloi sähköverkon ilmiöitä suojareleissä käyttäen sensoriteknologiaa. Tämä kannettava laite painaa 0,5 kilogrammaa ja on oiva työkalu vikojen pika-analysointiin sekä IED-applikaatioiden testaamiseen eri virta- ja jännitesyötteillä. Handheld DTS10 kertoo nopeasti, jos vika on releessä tai prosessissa, säästäen sekä aikaa että rahaa.

Tuotetestauslaitteistot

Tuotteet ja tuotelinjat voidaan tehokkaasti testata käyttäjäystävällisellä automaatiotestauslaitteistollamme – myös ei-asiantuntijoiden toimesta. Testauslaitteistomme räätälöidään asiakkaamme tarpeisiin ja sitä voi käyttää sekä käyttöönotossa että jaksottaiseen testaukseen. Helppokäyttöisyytensä ansiosta yritykset voivat laitteistollamme testata enemmän tuotteita lyhyemmässä ajassa.

Demo Box

Demo Box -konseptimme yhdistää asiakkaan tuotteen prosessisimulaattoriin luoden täydellisen kannettavan tuote-esittelytyökalun. Demo Box rakennetaan kestävään kannettavaan laatikkoon, joka on helppo tuoda asiakastapaamisiin, messuille ja koulutuksiin. Konsepti simuloi pienoiskoossa sähkö- ja muita prosesseja, ja se mukautuu eri tuotteisiin, havannoillistaen niiden toiminnot käytännössä.

Haetko räätälöityä ratkaisua automaatio-ongelmaasi? Lue lisää ISO 9001 -sertifioidusta tuotekehitysprosessistamme!

Haluaisitko saada sähköpostiisi uutisia tuotteistamme?

Tilaa uutiskirjeemme tästä:

Ota yhteyttä!

Lund Sten-Ole

TJ, MYYNTI

+358 10 524 6412
sten-ole.lund@digitalo.fi

Vikfors Per-Erik

suunnittelija

+358 10 524 6414
per-erik.vikfors@digitalo.fi