Produkter

I våra utrymmer i Vasa utvecklar och tillverkar vi processimulatorer av hög kvalitet. Dessa välprövade produkter är resultatet av vår ISO 9001-certifierade produktutvecklingsprocess och vår breda erfarenhet inom automation. Under våra 30+ år i branschen har vi knappt fått några returer, vilket gör att vi tryggt kan garantera våra produkters funktionalitet och pålitlighet över tid.

Mjukvarusimulatorn MIO

Vår mjukvarusimulator MIO kan kopplas till olika typer av IED:er (intelligent electronic device) såsom reläskydd, för att simulera olika elnätsfenomen och sända ut analoga och digitala signaler till reläer. Simulatorn kan styras från vilken apparat som helst med webbläsare och Ethernet-port, vilket gör den till ett ypperligt visualiseringsverktyg för distansskolningar. MIO-mjukvaran är kraftfull och anpassningsbar och med den kan man styra upp till fyra olika IED-applikationer samtidigt.

Hårdvarusimulatorn Handheld DTS10

Handheld DTS10 är en lättanvänd hårdvarusimulator som simulerar elnätsfenomen i reläskydd genom sensorteknologi. Denna handburna apparat väger 0,5 kilogram och är ett mycket bra verktyg för effektiv felsökning och testning av olika ström- och spänningsinput på IED:er. Handheld DTS10 berättar snabbt om felet ligger i relän eller processen och sparar dig därför både tid och pengar.

Utrustning för produkttestning

Också icke-experter kan effektivt testa produkter och produktlinjer med vår lätthanterliga automationsutrustning för produkttestning. Testutrustningen skräddarsys enligt behov och kan användas både för sluttestning och periodisk testning av produkter. Tack vare dess användarvänliga design hjälper vår utrustning företag att testa fler produkter under kortare tid.

Demo Box

Vårt Demo Box-koncept kombinerar våra kunders produkter med en processimulator till en perfekt portabel demonstrationsmodell. Konceptet är inbyggt i en robust bärbar box, som behändigt kan tas med till kundmöten, mässor eller skolningstillfällen. Demo Boxen simulerar elektriska och andra processer i miniatyr och är lätt att använda. Konceptet kan anpassas till olika produkter och processer och visar på ett praktiskt sätt hur de fungerar.

Är du intresserad av en mer skräddarsydd lösning på ditt automationsproblem? Läs mer om vår ISO 9001-certifierade produktutvecklingstjänst!

Vill du få nyheter och information om våra produkter direkt till din e-post?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev nedan:

Kontakta oss!

Lund Sten-Ole

VD, FÖRSÄLJNING

+358 10 524 6412
sten-ole.lund@digitalo.fi

Vikfors Per-Erik

konstruktör

+358 10 524 6414
per-erik.vikfors@digitalo.fi